Kallum's Action Replay Site

The Ultimate Action Replay Experience!

Forums

Post Reply
Forum Home > Speak About anything Related to the ActionReplay (AR) > code request: future fly

SneaksterMK
Member
Posts: 19

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at March 29, 2012 at 6:54 PM

SneaksterMK at March 29, 2012 at 4:08 PM

Taylor (Dead account) at March 29, 2012 at 4:04 PM

Supastarrio, I modified it to move slower.

I tried Supastarrio's version in my emulator and it doesn't work.

It works fine on DeSmuME.

Unless you're pressing the wrong buttons, I'm not sure what your problem is.

For some reason I can only go one direction though.

March 29, 2012 at 8:37 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

ok here it is.

hold select and

press down to go up

press up to go down  

you will levitate if you dont press up or down. let go of select to play normaly

(pre equiped with 300cc wifi 4.0)



future fly (offline)

02072720 e3a00a13

94000130 fffb0000

b217acf8 00000000

20000044 00000010

00000260 000002b9

d2000000 00000000

b217acf8 00000000

94000130 ff7b0000

00000260 00006000

d0000000 00000000

94000130 ffbb0000

00000260 ffffa000

d2000000 00000000



future fly (wifi)

 

 

 

02072720 e3a00a13

94000130 fffb0000

b217acf8 00000000

c0000000 00000003

20000044 00000010

00000260 000002b9

dc000000 000005a8

d2000000 00000000

b217acf8 00000000

94000130 ff7b0000

c0000000 00000003

00000260 00006000

dc000000 000005a8

d0000000 00000000

94000130 ffbb0000

c0000000 00000003

00000260 ffffa000

dc000000 000005a8

d2000000 00000000


enjoy!

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 29, 2012 at 10:15 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

this code have been added to the code page

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 29, 2012 at 10:16 PM Flag Quote & Reply

Pwner52746/PR0XY [email protected]
Member
Posts: 662

oh ok thxx so much dave

--

If it makes sense then it must make $

check out my channel: www.youtube.com/channel/UCeaKCE0oxu7Pt4hl1UNsBLQ

March 29, 2012 at 10:17 PM Flag Quote & Reply

SneaksterMK
Member
Posts: 19

holy ballsack thanks

March 29, 2012 at 10:21 PM Flag Quote & Reply

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ
Member
Posts: 139

☆~Dave~★ at March 29, 2012 at 10:16 PM

this code have been added to the code page

It doesn't seem anything like the one in the video, lol.

Hmm... maybe I should try to recreate it for MKDS. It's going to be big though...

--


March 29, 2012 at 10:24 PM Flag Quote & Reply

Pwner52746/PR0XY [email protected]
Member
Posts: 662

oh well lol however supastarrio, let's see your version :P

--

If it makes sense then it must make $

check out my channel: www.youtube.com/channel/UCeaKCE0oxu7Pt4hl1UNsBLQ

March 29, 2012 at 10:30 PM Flag Quote & Reply

Mr. Epic
Member
Posts: 89

☆~Dave~★ at March 29, 2012 at 10:16 PM

this code have been added to the code page

I can't find it. Anyways it's been a while since I posted anything.

March 29, 2012 at 10:37 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

well beside it going faster than 300cc i dont think there much of a differents. i can make it have more acceration but that just adds to it. when i make codes i like them short. :P

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 29, 2012 at 10:54 PM Flag Quote & Reply

SneaksterMK
Member
Posts: 19

Dave, man thanks a lot for your hard work. I'm making a new series called Exploring Mario Kart DS (which was jacked by Taylor after I made by announcement so balls in his cornflakes -.-)

March 29, 2012 at 11:01 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

lol that sucks. thats why i keep my mouth shut till i make the vid on it :P

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 29, 2012 at 11:02 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at March 29, 2012 at 10:24 PM

☆~Dave~★ at March 29, 2012 at 10:16 PM

this code have been added to the code page

It doesn't seem anything like the one in the video, lol.

Hmm... maybe I should try to recreate it for MKDS. It's going to be big though...

Hurray!!! lol, jk. But good luck! I also dont care if its huge! I only have one game on my AR.

March 30, 2012 at 10:05 AM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

Hmmm... can you make it so that you don't have to hold select without removing the button activator? 

March 30, 2012 at 10:32 AM Flag Quote & Reply

Baseballdude13
Member
Posts: 845
The button activators always start with 94000130. Then on the first one it says fffb0000. Change that line to a different button activator. See the code maker and tricks page for activators. The second time it says 9400... It says ff7b, on this one keep the 7 but change the rest of it, including the b. When it comes up again and says ffbb, same thing, get rid of the latter b but don't touch the first b.
--

RIP Mario Kart DS Wifi

Youtube Channel: baseballdude13000

RIP Mario Kart Wii Wifi

Mario Kart 8 Friend Code: Available upon request

YouTube Playlist: http://www.youtube.com/playlist?list=PL16AA911C1B7C01E8

(This playlist includes all of my mario kart videos)

Other YouTube Playlist: http://www.youtube.com/playlist?list=PLBA6D1925E1A2B227

(This playlist includes my best YouTube videos)

Some of my MKDS YouTube videos can be found in the videos section of this site, including but not limited to


  • MKDS Shy Guy Codes
  • MKDS Texture Hacks
  • MKDS Character Color Strobe Hacks
  • MKWii Glitches

 

March 30, 2012 at 10:56 AM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

Baseballdude13 at March 30, 2012 at 10:56 AM

The button activators always start with 94000130. Then on the first one it says fffb0000. Change that line to a different button activator. See the code maker and tricks page for activators. The second time it says 9400... It says ff7b, on this one keep the 7 but change the rest of it, including the b. When it comes up again and says ffbb, same thing, get rid of the latter b but don't touch the first b.

Thats not what I was asking for, and yes, I know what a button activator looks like. I'm asking how to disable the need to hold the select, or any other button.

Ex: Press Select to enable, Press Start to disable. Not Hold select to enable, release select to disable. The Select + up and down can stay.

Holding the select and pressing the A, B, X, Y, or R buttons is hard on the fingers.

March 30, 2012 at 11:04 AM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

Taylor (Dead account) at March 30, 2012 at 11:04 AM

Baseballdude13 at March 30, 2012 at 10:56 AM

The button activators always start with 94000130. Then on the first one it says fffb0000. Change that line to a different button activator. See the code maker and tricks page for activators. The second time it says 9400... It says ff7b, on this one keep the 7 but change the rest of it, including the b. When it comes up again and says ffbb, same thing, get rid of the latter b but don't touch the first b.

Thats not what I was asking for, and yes, I know what a button activator looks like. I'm asking how to disable the need to hold the select, or any other button.

Ex: Press Select to enable, Press Start to disable. Not Hold select to enable, release select to disable. The Select + up and down can stay.

Holding the select and pressing the A, B, X, Y, or R buttons is hard on the fingers.

Can anybody do that?

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

March 30, 2012 at 1:07 PM Flag Quote & Reply

SneaksterMK
Member
Posts: 19

Taylor (Dead account) at March 30, 2012 at 11:04 AM

Baseballdude13 at March 30, 2012 at 10:56 AM

The button activators always start with 94000130. Then on the first one it says fffb0000. Change that line to a different button activator. See the code maker and tricks page for activators. The second time it says 9400... It says ff7b, on this one keep the 7 but change the rest of it, including the b. When it comes up again and says ffbb, same thing, get rid of the latter b but don't touch the first b.

Thats not what I was asking for, and yes, I know what a button activator looks like. I'm asking how to disable the need to hold the select, or any other button.

Ex: Press Select to enable, Press Start to disable. Not Hold select to enable, release select to disable. The Select + up and down can stay.

Holding the select and pressing the A, B, X, Y, or R buttons is hard on the fingers.

I think you just need to find the value of select on the code and erase the line when you put it in.

March 30, 2012 at 4:44 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

02072720 e3a00a13

6217acf8 00000000

b217acf8 00000000

20000044 00000010

00000260 000002b9

d2000000 00000000

b217acf8 00000000

94000130 ff7f0000

00000260 00006000

d0000000 00000000

94000130 ffbf0000

00000260 ffffa000

d2000000 00000000


02072720 e3a00a13

6217acf8 00000000

b217acf8 00000000

c0000000 00000003

20000044 00000010

00000260 000002b9

dc000000 000005a8

d2000000 00000000

b217acf8 00000000

94000130 ff7f0000

c0000000 00000003

00000260 00006000

dc000000 000005a8

d0000000 00000000

94000130 ffbf0000

c0000000 00000003

00000260 ffffa000

dc000000 000005a8

d2000000 00000000

 


 

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 30, 2012 at 4:52 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2814

ok just press up and down

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

March 30, 2012 at 4:53 PM Flag Quote & Reply

Pwner52746/PR0XY [email protected]
Member
Posts: 662

ok that's muuuch better than holding select lol

--

If it makes sense then it must make $

check out my channel: www.youtube.com/channel/UCeaKCE0oxu7Pt4hl1UNsBLQ

March 30, 2012 at 6:32 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.