Kallum's Action Replay Site

The Ultimate Action Replay Experience!

Forums

Post Reply
Forum Home > Codes Not Shown On This Site > Mario Kart DS 600cc

Mr. Epic
Member
Posts: 89

Does somebody have the code of 600cc? If not, then can somebody make it please?

http://www.youtube.com/watch?v=F-PSUDQJt_4&feature=plcp&context=C46fa115VDvjVQa1PpcFOyCZZoFB92tiDh1ZPRLGDGWVv7pSpBjeQ=

If you skip to 0:23 you can see in the bottom screen you can see that the time did not speed up.

April 1, 2012 at 3:01 PM Flag Quote & Reply

Omega Zero

Posts: 258

isnt possibill he used probably code freak that only sell in japan is like ar but better i think?

--



April 1, 2012 at 3:05 PM Flag Quote & Reply

Omega Zero

Posts: 258

here a video of code freak in action http://www.youtube.com/watch?v=CkRGndey0lo btw they already made an codefreak for ps3 so you can hack the ps3 :0  and the offcial site of code freak http://home.cybergadget.co.jp/products/4544859697777.html better vide http://www.youtube.com/watch?v=BB53aZikX_M&feature=player_embedded#!

--



April 1, 2012 at 3:15 PM Flag Quote & Reply

Pwner52746/PR0XY [email protected]
Member
Posts: 662

I saw a code in one of the comments below

--

If it makes sense then it must make $

check out my channel: www.youtube.com/channel/UCeaKCE0oxu7Pt4hl1UNsBLQ

April 1, 2012 at 5:11 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

You know. I rather fragile tail of this code. $ 6217AD98 0000FF00 $ 000000D0 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 000009A0 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 00000C20 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 00001340 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 00001770 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 00001E90 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 000022C0 20000000 $ 6217AD98 0000FF00 $ 000029E0 20000000 $ D2000000 00000000 master code is for 223FC000 CF 8000AF8B 414D434A $ F23800F4. With all of your COM will be 300cc

 

???

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

April 1, 2012 at 5:39 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

yeah the 600cc code only works for code freak. ive triewd to convert it but its just not poissible to run for action replay

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

April 1, 2012 at 6:19 PM Flag Quote & Reply

Sev7n
Moderator
Posts: 698

WTF.... $113 O_o

http://www.amazon.com/Cyber-Codefreak-Accessory-Import-Nintendo-DS/dp/B0016AK46I/ref=sr_1_sc_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1333343965&sr=1-2-spell

--


April 2, 2012 at 1:39 AM Flag Quote & Reply

Omega Zero

Posts: 258

Sev7n at April 2, 2012 at 1:39 AM

WTF.... $113 O_o

http://www.amazon.com/Cyber-Codefreak-Accessory-Import-Nintendo-DS/dp/B0016AK46I/ref=sr_1_sc_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1333343965&sr=1-2-spell

i would buy it if i had enough money lol

--



April 2, 2012 at 2:04 AM Flag Quote & Reply

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ
Member
Posts: 139

Actually, I have a 600cc code. But it's DeSmuME only. It crashes on the hardware. :|


Just press select when in a race. There needs to be CPUs present for this to work, so it wont work in time trials.

94000130 FFFB0000

2217ACF4 00000002

223CE0A8 00000002

220646C0 00000040

D2000000 00000000

It basically doubles everything about your kart. Be sure to use a 300cc code with it.

 

 

--


April 2, 2012 at 6:28 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 6:28 PM

Actually, I have a 600cc code. But it's DeSmuME only. It crashes on the hardware. :|


Just press select when in a race. There needs to be CPUs present for this to work, so it wont work in time trials.

94000130 FFFB0000

2217ACF4 00000002

223CE0A8 00000002

220646C0 00000040

D2000000 00000000

It basically doubles everything about your kart. Be sure to use a 300cc code with it.

 

 

Cool.

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

April 2, 2012 at 7:35 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

Also, will you ever try to make it work on hardware?

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

April 2, 2012 at 7:46 PM Flag Quote & Reply

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ
Member
Posts: 139

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 7:46 PM

Also, will you ever try to make it work on hardware?

Nope, no plans.

It doesn't work on WiFi, so I think it's pointless trying to make it hardware compatible.

--


April 2, 2012 at 7:57 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 7:57 PM

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 7:46 PM

Also, will you ever try to make it work on hardware?

Nope, no plans.

It doesn't work on WiFi, so I think it's pointless trying to make it hardware compatible.

How do you know it doesnt work on Wifi? It doesn't even work on hardware (duh)!

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

April 2, 2012 at 8:02 PM Flag Quote & Reply

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ
Member
Posts: 139

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 8:02 PM

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 7:57 PM

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 7:46 PM

Also, will you ever try to make it work on hardware?

Nope, no plans.

It doesn't work on WiFi, so I think it's pointless trying to make it hardware compatible.

How do you know it doesnt work on Wifi? It doesn't even work on hardware (duh)!

It crashed when I tested it in offline races.

But when I tested it online, the game didn't crash. My kart however was unaffected by the code.

--


April 2, 2012 at 8:06 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 8:06 PM

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 8:02 PM

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 7:57 PM

Taylor (Dead account) at April 2, 2012 at 7:46 PM

Also, will you ever try to make it work on hardware?

Nope, no plans.

It doesn't work on WiFi, so I think it's pointless trying to make it hardware compatible.

How do you know it doesnt work on Wifi? It doesn't even work on hardware (duh)!

It crashed when I tested it in offline races.

But when I tested it online, the game didn't crash. My kart however was unaffected by the code.

i just check your code here this one will work on hardware

9217c7d8 00000001

2217ACF4 00000002

220646C0 00000040

D2000000 00000000

9217c7d8 00000000

220646C0 00000010

d2000000 00000000





--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

April 2, 2012 at 10:16 PM Flag Quote & Reply

Pwner52746/PR0XY [email protected]
Member
Posts: 662

what if i added that line to your 300cc wifi ce what will happen then?

--

If it makes sense then it must make $

check out my channel: www.youtube.com/channel/UCeaKCE0oxu7Pt4hl1UNsBLQ

April 3, 2012 at 12:45 AM Flag Quote & Reply

Omega Zero

Posts: 258

ᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚᅚ at April 2, 2012 at 6:28 PM

Actually, I have a 600cc code. But it's DeSmuME only. It crashes on the hardware. :|


Just press select when in a race. There needs to be CPUs present for this to work, so it wont work in time trials.

94000130 FFFB0000

2217ACF4 00000002

223CE0A8 00000002

220646C0 00000040

D2000000 00000000

It basically doubles everything about your kart. Be sure to use a 300cc code with it.

 

 

there needs to be an cpu to get this working  i saw one of the vid that dave used an cpu in wifi called cpu-0 an dummy cpu

does it work if you have the cpu-0 dumy code to replace someone in wifi would this work the 600cc code in wifi? also have

you tried to be host? btw great code :D

--



April 3, 2012 at 1:26 AM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

i can try that out it might work but most of the time having a cpu on wifi usally crashes it

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

April 3, 2012 at 1:33 AM Flag Quote & Reply

Pro★Gamer
Member
Posts: 132

hmm what about with r4?

--

TRULY A  PRO

 



April 3, 2012 at 3:40 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

no it defidantly doent work on wifi... but if you use a cpu on time trial it works

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

April 3, 2012 at 4:50 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.