Kallum's Action Replay Site

The Ultimate Action Replay Experience!

Forums

Post Reply
Forum Home > Codes Not Shown On This Site > [req] Controll CPU and or Freeze Camera HW ver.

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

^^^ Can you release those? Camera Freeze is not even harmful on wifi.

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

May 10, 2012 at 5:52 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

controll cpu is harmful on wifi and i didnt save the other code cause it didnt work right

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

May 10, 2012 at 6:11 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

☆~Dave~★ at May 10, 2012 at 6:11 PM

controll cpu is harmful on wifi and i didnt save the other code cause it didnt work right

You DIDEN'T? Awww, I guess its ok.

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

May 10, 2012 at 6:18 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

Can you remake the Freeze Camera code, or can Supa do it, or no?

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

May 10, 2012 at 7:36 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

ill see if i can make it again

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

May 10, 2012 at 7:51 PM Flag Quote & Reply

Taylor (Dead account)
Limited Member
Posts: 381

☆~Dave~★ at May 10, 2012 at 7:51 PM

ill see if i can make it again

Ok. *Maybe* I can make the moving camera work, but I doubt it, since you can't do it.

--

This is my dead account.

See some of the recent topics, you will find my alive account.

May 10, 2012 at 7:58 PM Flag Quote & Reply

**~TPACTIONREPLAY~**
Member
Posts: 435

Camera Freeze Code

b217ad18 00000000

0000004a 00005000

d2000000 00000000


Camera Freeze Code 4.0

22074204 00000000


June 25, 2012 at 3:22 PM Flag Quote & Reply

Taylor
Moderator
Posts: 646

The 4.0 works good but the version above it doesn't work. Yes, I (think) converted it to us.

--

This is Taylor, a member of over 8 years, and a moderator.

Most Wanted Thing: Go Out of Bounds, and No Clip (Mario Kart 7)

A code I mashed together: Drive Anywhere 2.0 (With tpactionreplay's no-clip):

http://www.youtube.com/watch?v=TyivD6jckcw&feature=relmfu

I got MKDS, and my (original, now dead) DS Lite, on May 13th, 2009. It's hard to believe it's almost 10 years later.

Over 1,020 posts! (380 On my old account + over 640 posts on this.)

RIP Mario Kart DS Wi-Fi

2005 - 2014

 

 

June 25, 2012 at 4:16 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

i already have the camera freaze code 4.0. i made awile back but along with the other code i never bothered to release it.

cause i felt it was a pointless code.


camera detach (still tracks player) L R Left Right

94000130 f0df0000

02074204 0a000016

d2000000 00000000

94000130 f0ef0000

02074204 00000000

d2000000 00000000


--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

June 25, 2012 at 5:30 PM Flag Quote & Reply

**~TPACTIONREPLAY~**
Member
Posts: 435

Yes, the US version is:

b217ad18 00000000

0000004a 00005000

d2000000 00000000

 


Dave,  do you think we can use the Supastarrio's freefly code with your camera detach code for it to work normally on hardware?

June 26, 2012 at 2:18 AM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

i already tried it. the camera is frozed in position so i cant be moved with his code

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

June 26, 2012 at 3:20 AM Flag Quote & Reply

☆~Shy Guy~★
Moderator
Posts: 681

hey there dave ik you remember me i see the site is still holding up lol im lovin your profile pic

--

Shy Guy Rules!!!!

 

June 27, 2012 at 9:15 PM Flag Quote & Reply

Sev7n
Moderator
Posts: 698

Shy guy :D Sup!!!

--


June 27, 2012 at 9:22 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

wow SG i havent seen you in awle lol

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

June 27, 2012 at 11:29 PM Flag Quote & Reply

Code Slasher
Administrator
Posts: 563

So, what's up with this Freeze Camera business, and do you think that it's worth it for me to put it into the subscription?

July 3, 2012 at 4:28 PM Flag Quote & Reply

darkflare69
Member
Posts: 1311

Can't you release the control CPU code anyway? Even if its harmful? pleeeease


--


December 8, 2012 at 6:45 PM Flag Quote & Reply

Taylor
Moderator
Posts: 646

darkflare69 at December 8, 2012 at 6:45 PM

Can't you release the control CPU code anyway? Even if its harmful? pleeeease


Yeah! Please????

--

This is Taylor, a member of over 8 years, and a moderator.

Most Wanted Thing: Go Out of Bounds, and No Clip (Mario Kart 7)

A code I mashed together: Drive Anywhere 2.0 (With tpactionreplay's no-clip):

http://www.youtube.com/watch?v=TyivD6jckcw&feature=relmfu

I got MKDS, and my (original, now dead) DS Lite, on May 13th, 2009. It's hard to believe it's almost 10 years later.

Over 1,020 posts! (380 On my old account + over 640 posts on this.)

RIP Mario Kart DS Wi-Fi

2005 - 2014

 

 

December 8, 2012 at 6:47 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2816

you know the answer.


topic locked

--

NOW,  EAT YOUR MATTRESS!

                    

December 9, 2012 at 1:07 AM Flag Quote & Reply

This topic is closed, no additional posts are allowed.