Kallum's Action Replay Site

The Ultimate Action Replay Experience!

Forums

Post Reply
Forum Home > Need Ar Codes? > Always first place

darkflare69
Member
Posts: 1309

Don't think im ftw or anything, i just want to know if  its possible to make this code. If it is possible then please post it here.

--


December 16, 2012 at 7:44 PM Flag Quote & Reply

デルタオーロラ
Member
Posts: 408

I think its possible...

--


December 19, 2012 at 12:37 AM Flag Quote & Reply

Sev7n
Moderator
Posts: 698

Woah do you heard us, on xat talking about that right ,well it's possible already exist a offline version but a online version would be so bad to make, i've seen that code in action some french hacker (ftw ) had it  and it suck thougth wich would be better the offline one :P

--


December 19, 2012 at 12:58 AM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2810

no its not...  ive tried many times and tried every address and method.  i can only find a way to controll the place numbers in the corner of the screen. 

--

IM GOING TO EAT YOUR MATTRESS!

                    

December 19, 2012 at 5:36 AM Flag Quote & Reply

LEOSPEEDER
Member
Posts: 401

yes i have the code which is offline. i tired making an online version but it just failed lol. but i have made an always last place on wifi :P yep pretty pointless but who knows.

December 19, 2012 at 7:12 AM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2810

where do i find this code then?

--

IM GOING TO EAT YOUR MATTRESS!

                    

December 19, 2012 at 7:35 AM Flag Quote & Reply

LEOSPEEDER
Member
Posts: 401

well this is the offline code i found

b21755fc 00000000

94000130 fff30000

20000038 00000006

d2000000 00000000

 

press start and select and you'll be first all the time even if you don't cross the finish line first you will win. 

December 19, 2012 at 8:23 AM Flag Quote & Reply

darkflare69
Member
Posts: 1309

LEOSPEEDER at December 19, 2012 at 7:12 AM

yes i have the code which is offline. i tired making an online version but it just failed lol. but i have made an always last place on wifi :P yep pretty pointless but who knows.

Can you relase your always last place? That can be used for FTL's, so no harm can be done to other players.

--


December 19, 2012 at 5:20 PM Flag Quote & Reply

Sev7n
Moderator
Posts: 698

i knew it ,also exist a online version lol :P

--


December 19, 2012 at 5:56 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2810

oh i see how this was done cool :P

--

IM GOING TO EAT YOUR MATTRESS!

                    

December 19, 2012 at 6:45 PM Flag Quote & Reply

LEOSPEEDER
Member
Posts: 401

darkflare69 at December 19, 2012 at 5:20 PM

LEOSPEEDER at December 19, 2012 at 7:12 AM

yes i have the code which is offline. i tired making an online version but it just failed lol. but i have made an always last place on wifi :P yep pretty pointless but who knows.

Can you relase your always last place? That can be used for FTL's, so no harm can be done to other players.

always last place wifi press start+select

b21755fc 00000000

94000130 fff30000

20000038 00000000

200000c4 00000000

20000150 00000000

200001dc 00000000

d2000000 00000000

shame i wasn't able to create always first place but oh well :P

December 20, 2012 at 6:11 AM Flag Quote & Reply

Baseballdude13
Member
Posts: 845

With these values already discovered it should be no problem for Dave.

--

RIP Mario Kart DS Wifi

Youtube Channel: baseballdude13000

RIP Mario Kart Wii Wifi

Mario Kart 8 Friend Code: Available upon request

YouTube Playlist: http://www.youtube.com/playlist?list=PL16AA911C1B7C01E8

(This playlist includes all of my mario kart videos)

Other YouTube Playlist: http://www.youtube.com/playlist?list=PLBA6D1925E1A2B227

(This playlist includes my best YouTube videos)

Some of my MKDS YouTube videos can be found in the videos section of this site, including but not limited to


  • MKDS Shy Guy Codes
  • MKDS Texture Hacks
  • MKDS Character Color Strobe Hacks
  • MKWii Glitches

 

December 20, 2012 at 9:35 AM Flag Quote & Reply

Tomix
Member
Posts: 244

just use no lap gain, then you dont need to worry about being in last place

--

I'm sick of being around idiots. http://tomixnscale89.wix.com/thewhistleworks

December 20, 2012 at 12:25 PM Flag Quote & Reply

**~TPACTIONREPLAY~**
Member
Posts: 435

No, the offline version of this code is:

B21755FC 00000000

1000000E 00000001

20000014 00000001

D2000000 00000000


Actually it doesn't change the position you are in. It does something else I can't explain....

--


December 20, 2012 at 1:22 PM Flag Quote & Reply

**~TPACTIONREPLAY~**
Member
Posts: 435

Maybe that following version may work online:

B21755FC 00000000

C0000000 00000003

1000000E 00000001

20000014 00000001

DC000000 0000008C

D2000000 00000000

Can someone test it for me in online mode? Then, tell me about if it works or not.

--


December 20, 2012 at 1:25 PM Flag Quote & Reply

darkflare69
Member
Posts: 1309

**~TPACTIONREPLAY~** at December 20, 2012 at 1:25 PM

Maybe that following version may work online:

B21755FC 00000000

C0000000 00000003

1000000E 00000001

20000014 00000001

DC000000 0000008C

D2000000 00000000

Can someone test it for me in online mode? Then, tell me about if it works or not.

I would test it, but is this always last place ot always first place?

--


December 20, 2012 at 5:17 PM Flag Quote & Reply

Sev7n
Moderator
Posts: 698

Use the leo's version ,is much better i tested :P

--


December 20, 2012 at 5:30 PM Flag Quote & Reply

☆~Dave~★
Administrator
Posts: 2810

Tomix at December 20, 2012 at 12:25 PM

just use no lap gain, then you dont need to worry about being in last place

just remember if you use that code and even this code.  you can freazepeople if  you do more than 9 laps around

--

IM GOING TO EAT YOUR MATTRESS!

                    

December 20, 2012 at 5:55 PM Flag Quote & Reply

darkflare69
Member
Posts: 1309

Freeze code: can you make a code using lap modifier, setting the value too high, and making press a button for last lap? i tried that, but no success. can you try?

--


December 20, 2012 at 6:12 PM Flag Quote & Reply

**~TPACTIONREPLAY~**
Member
Posts: 435

**~TPACTIONREPLAY~** at December 20, 2012 at 1:25 PM

Maybe that following version may work online:

B21755FC 00000000

C0000000 00000003

1000000E 00000001

20000014 00000001

DC000000 0000008C

D2000000 00000000

Can someone test it for me in online mode? Then, tell me about if it works or not.

It's always be in first place.

--


December 21, 2012 at 12:18 PM Flag Quote & Reply

You must login to post.